Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Tuesday, March 23, 2010

Abang...abang..

Semalam, lebih kurang jam 4pm cam tuh, aku dapat 1 text dari Mej Ridzuan. Katanya abang pengsan kat office dan sudah dibawa ke GH untuk rawatan lanjut. Baca jew text tuh, dada ni ha jadi berdebar2 sgt, gigil2 aku rasa. Apa plak la kali nih. Dah la sejak kebelakangan ni aku selalu mengah2, nafas pun pendek2 jew. Dapat lak berita macam ni..Aduuhhh..x tau nak ckp la mcm mana. Harap xder apalah yg serius.Terus aku call Mej Ridzuan, nak tahu perkembangan abang waktu tuh.. Mej Rizuan cakap, abang dah sedar dah. Abang kena admit 2jam jer untuk tambah air. Sebotol jew pun. mukin x kena admit kat wad. Alhamdulillah xder apa yg serius berlaku kat abang. risau betul laaa..Keje kat ofis ni dah tak leh nak fokus dah. Asyik ingat abang jew. Cepat2 aku siapkan keja aku aku n blah awal..Act abang jd macam tu sbb x amik lunch aku rasa, ditambah lak letih ngan kerja2 yg bertimbun tuh. Dengan cuaca skang ni lagi panas semacam. Dr bagitau abang kurang gula. Haihhh kurang pun xleh yer..lebih lagi la kan.. Sian abang. Harap abang cepat baik eh...

0 Bisikan Asmara (::