Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Wednesday, March 25, 2009

Mtest lagi & lagieee

Sukacita dimaklumkan bahawa anda layak mengambil Ujian Pemilihan Calon Guru Malaysia (Mtest).
Bila mata terpandang je kenyataan tersebut di screen pc ofisku, hanya ungkapan syukur alhamdulillah yg 1st skali terucap oleh bibir comeyyku *akekeke terperasan jap yew*. Syukur coz masih diberi peluang untuk menduduki mtest. ini adalah kali ke3 aku apply untuk KPLI. hopefully dis time dapat la aku melepasi 1st part ni. Insyallah klu dh rezki xkemana kan.. But perasaan worried tu tetap ada. For me mtest ni 1 ujian yg sgt2 mencabar akal pemikiran seseorang. Need to think creatively & critisme..huhu...sgt2 mencabar tu. apapun aku akan pastikan will try my best. Aku yakin, usaha + doa + tawakal...pasti akan menjanjikan sesuatu hasil yg so sweeeetttttttttttttt;p Mtest tu akan diadakan pada:-
Date: 28 Mac 2009
Venue : SMK Geogrtown
Time : 9 am
kawan2 wish me luck k, daaaaaaaaaa

0 Bisikan Asmara (::