Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Friday, March 27, 2009

Alamakkkkk!!!!

Haiiihhhh...apa dah jd ngn tayar blakang kudaku ini...kempis semacam jew..huhu..check punya check, belek punya belek baekkkk punya, rupanya ada paku kat aar kt tayar. Aduiiii mcm mn nk wat nih..trus call papa gtau kejadian yg x diingini tuh. Antara perbualan kami:- Salam diberi n djawab..then trus berbual tentang itu.. Aku: pa ma nk gtau nih, ma rasa tayar keta pancit aaah...ma tgk ada paku..mcm mn nk wat ni. papa: kempis terus ke tayar tuh.. Aku : Xde la kempis trus still ada sket angin lg rasanya..ma isau lah.. Papa: owhh, xper ma blk dulu umah k, nti pa blk pa tgokkan.skang ni pa ada kt kem ni ada game.ma drive slowly la yew..xde apa k Aku : ok lah klu pa dh kata mcm tu. k ye ma nk blk dh ni. Papa : ok, take care tau.salammm ermm sementara aku merunning kudaku yg gagah itu *xde lah gagah mn pun;p* sempat lg aku bersms ngan temanku *kakcik* hehhehe...then lepas trus je gerak balik umah. sesampai jek kt blok tgk dh ada plak makhluk mana tah park keta kt tempat yg slalu aku park.huhu..ni 1 lg problem nihhh.. dh la akk ni terror gila bawak keta..*ayat xleh blahh kan..hahaha* bak kata nabil RJ lu pkir la sdiri, if aku park keta mcm hampeh yew...wuhuuuuu..harap maklumm..*daku budak baru blajar, okeyy* Selesai sudah park keta trus naik atas. rasa mcm mls lak nk study, so apa lg trus on lappy, kita berblogging la dulu. *utk amik mood study barang seketika, iye iye lah tuh seketika* ok lah aku mau g mandi dulu..pasni nk masak lak..then baru study aah. sok dh mtest, nervous lak rasa..ok daaaaaaa;D

2 Bisikan Asmara (::

nizza-abira said...

hai ida,
link baru ida boleh niza masuk.

Owh!Esok nak mtest ek
Gud luck ye,
niza doakan ida berjaya
nanti leh jd cikgu ;)

~ieda~ said...

aah niza,,time ni ida dh lepas mtest.heheehe..tq wish me luck..huhu susahnyewww;(