Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Wednesday, January 30, 2013

Persoalan Yang Sering Ditanya Mengenai VCO



Assalammualaikum w.b.t


1. Berapa lama boleh nampak kesannya selepas makan VCO?


Jawapan : Jika anda konsisten mengambil kapsul ini, insyaAllah, kesannya akan diperoleh dalam masa yang singkat tetapi ia juga bergantung kepada sistem/hormon individu tersebut. Kesan-kesan sampingan juga adalah berlainan bagi setiap individu mengikut masalah yang dihadapi.

2. Tak bertambah berminyak ke bila sapu softgel ni dekat muka?

Jawapan : Tidak. Cuma ianya oily bila mula-mula sapu dekat muka je. Lepas tu, boleh terus cuci dan dapat rasakan kelembutan kulit kita tu.

3. Kalau dah memang sedia ada kurus, bila makan VCO ni, akan bertambah kurus lagi ke?

Jawapan : Tak. jika anda dah kurus, jangan risau anda takkan lagi kurus dan ia hanya akan maintainkan metabolisma badan anda. makan vco selepas makan sebab metabolisme dah tinggi. Cume yang untuk metabolisme rendah je dia akan naikkan. So don't worry ok!

4. Lelaki boleh makan jugak ke?

Jawapan: Ya! Lelaki pon boleh makan. Lelaki dan perempuan memang digalakkan makan VCO ni as supplement. VCO tak pilih jantina ok.

5. VCO ni sesuai dengan semua peringkat umur ke?

Jawapan : Of course semua peringkat umur digalakkan makan VCO ni. Daripada golongan muda sehinggalah golongan tua. Umur 8 tahun pon ada yang makan.

6. Halal ke VCO ni?

Jawapan : VCO from Catalyst Brand ni berasal daripada company Catalyst Nutraceutical (M) Sdn.Bhd di Malaysia & it based from nature. 100% bumiputera dan tak perlu ragu-ragu.

7. Betul ke VCO ni tak ada side effect apa-apa ke?

Jawapan : Insyalah tak ada side effect apa-apa. Sebenarnya VCO ni bukan ubat atau ada bahan kimia yang boleh jadi side effect apa-apa. Ia hanyalah makanan tambahan yang bagus untuk kesihatan kulit dan 100% organik. Jadi, jangan bimbang k.

8. VCO ni untuk muka je ke?


Jawapan : Oh mesti lah tak. Banyak lagi kebaikan-kebaikan VCO ni.
Setakat ni feedback2 positif dari pengguna VCO :-
  • Mengurangkan muka berminyak sehingga 70%
  • Jerawat cepat susut
  • Parut makin pudar
  • Regular balik period
  • Sistem penghadaman lebih baik
  • Metabolisme makin tinggi
  • Kesuburan
  • Kulit rasa lembut dan halus
  • Batuk-batuk cepat hilang
  • Mengurangkan senggugut
  • Kurangkan allergic / alahan
  • Lebat & lentik eyelashes
  • Mengurangkan darah tinggi & kencing manis
  • Mengurangkan tidur berdengkur

9. Takpe ke ibu mengandung amalkan VCO ni?

Jawapan : Pengambilan VCO semasa kehamilan adalah sangat bagus dan insyaAllah tidak mendatangkan sebarang kemudaratan dan kesan sampingan kerana produk kami adalah 100% asli tanpa sebarang bahan pengawet atau pewarna tiruan.

Antara kebaikan & kesan pengamal VCO selama tempoh kehamilan :-
  • Kurang masalah keletihan & tidak bertenaga semasa bekerja
  • Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat/berminyak walaupun perubahan hormon berlaku sewaktu hamil
  • Sistem penghadaman/pencernaan lancar-tiada masalah sembelit
  • Tiada masalah keputihan sewaktu hamil
  • Masalah kulit meregang/merekah dapat di atasi (strechmark)
  • Kulit bayi cantik, tiada jaundis/kuning
  • Sentiasa bertenaga dan tidak letih(dalam tempoh 10 hari awal berpantang)
Untuk sebarang pertanyaan & order,

sila email saya di

atau

PM saya di FB

Sertakan detail seperti berikut:-

Nama:
Alamat lengkap:
No Telefon:
Item:
Jumlah Pesanan:

0 Bisikan Asmara (::