Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Wednesday, January 30, 2013

Review : Produk A-Dha Skincare

Assalammualaikum w.b.t

Haii..harini saya nak share something mengenai produk A-Dha skincare. Sebenarnya saya baru try skincare A-Dha ni adalah dalam sebulan lebih dah guna. Produk ni dari indonesia. Matlamat utama saya mencuba produk ni adalah untuk menghilangkan parut-parut jerawat yang ada kat muka ni. Semasa mengandung anak ke dua, sekali lagi muka saya diserang jerawat. Orang kata pembawakan budak. Sama macam mengandungkan anak pertama suatu waktu dulu. Jerawat bermaharajalela tumbuh dimuka dan meninggalkan kesan parut degil yang susah sangat nak hilang.



Haa..ni la dia A-Dha skincare...Saya teruja sangat nak cuba bila baca review dari seorang blogger  sebelum dan selepas guna skincare a-dha ni. Sangat obvious perubahannya.Ce uolls tengok kat sini kakyaohyaya. Masa guna produk ni tak boleh pakai sebarang make up pun sebab muka dalam proses perawatan.tapi kalau nak pakai eyeliner, lipstick dan eyebrow tak de masalah. Saya pengguna A-Dha Skincare set pink dan  bagi saya produk ni best sebab saya tak perlu lagi nak susah payah tempek foundation dan compact powder kat muka dah. Walaupun tanpa bedak muka still nampak fresh dan gebu gitu..Gebu la sangat kan..hehehe...



Meh nak ceciter sket pasal produk ni. yang sebelah kiri tu SET PINK dan satu lagi SET HIJAU.
Set Pink - untuk 40 tahun kebawah, kulit normal/berjerawat.
Set Hijau - untuk 40 tahun ke atas, kulit berjerawat yg sensitif, pigmentasi
1 set - sabun, serum vit c,e,collogen, krim siang dan krim malam

 MANFAAT / KEGUNAAN :
♥ Melembabkan, Memutihkan dan Mencerahkan kulit
♥ Membantu menghilangkan dan menyamarkan noda /flek hitam
♥ Mencegah timbulnya jerawat
♥ Menyamarkan garis halus
♥ Memperlambat tanda-tanda penuaan
♥ Mengecilkan pori-pori


Perhatian, suka untuk saya ingatkan keberkesannya bergantung kepada cepat atau lambat kulit anda bertindak. Ada setengah makan masa dan ada juga yang dalam tempoh sebulan dah memberi hasil yang sangat owsem:) Penggunaan mestilah konsisten. jangan sekejap pakai sekejap tidak.Jika guna tak konsisten sendiri mau ingat la yer..hehhee..


Jadi takkan nak tunggu tengok je..cubalah sendiri dan rasakan perbezaannye:)
kalau siapa berminat nak try this product email saya
 iieda82@gmail.com atau
SMS/WHATSAPP 014-7453667


Tempek sket my photo selepas penggunaan a-Dha skincare..Muka saya bebas dari sebarang bedak atau foundation. Tanpa edit hanya masukkan watermark je.Sejujurnya parut2 masih ada tapi semakin menipis:)

1 Bisikan Asmara (::

UniMeOw said...

kak,,cer tengok emel..:)