Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Wednesday, June 25, 2008

:: Happy vs Sad ::

Last night, around 11pm above..ada sms masuk kt hf aku yg tgh dok caj coz dh nazak sgt..masa tu aku dh ready nk zzzzzzz pun..abg yg rajin g tgk sapa yg sms tuh..pastu abg gtau aku adk nisah sms gtau akak (akk ipar) dh selamat deliver bb boy..ermm aku senyum je bila mendengar khabar itu..bemacam2 prasaan berbaur dlm jiwa aku nie..happy, sedih, sebak, terkilan, marah, suma bercampuraduk..huhu..im crazy kan.. Happy..am i happy?..yes for sure im happy..coz akk n new bb slamatkan..n aku dh dpt title makngah.. Sedih..yup sgt2 sedih coz lihat org lain suma have a complete family not like me..im only have my beloved hubby yg sgt2 memahami diriku.. Sebak..coz melihat hb yg masih setia, syg padaku n never give-up memberi kata2 semangat dan dorongan pada aku..tq abg.. Terkilan dan marah..coz xdapat melengkapkan familyku..marah dengan diri sendiri kerana xdapat penuhi hajat n keinginan suamiku..maaf abg syg xterdaya n xmampu melawan takdir.. Tp aku sedar, live must be go on wlu sesukar mn pun perjalanan yg ditempuhi itu..I should persuade myself to be strong to face everything..other person cann't understand what im feel right now..mereka hya suka bercakap2 tanpa pedulikan perasaan org lain..hanya sesiapa yg pernah melalui apa yg aku lalui je yg faham situasi aku nie..:((

5 Bisikan Asmara (::

EPITAPH81 said...

itu smua ujian daripada NYA. be strong, my dear :)

~ayusyaida~ said...

epit...tq..aku akn cuba jd kuat..huhu..hidup xsuma
nya indah:((

nizza-abira said...

hai syaida...
salam perkenalan, dpt link awk dr fp kak mira. kita serupa wak...tp kita dah 3thn. masih menanti & tak jemu berikhtiar. kita kene kuat menghadapi org sekeliling kita.. hope kita sama2 dpt harungi dugaan ini, InsyaAllah...

kite link awk yerk...

Raihan said...

Iklan dik.... http://bizkizz.blogspot.com/ nk raya nnt mesti singgah taww..hehehe

~ayusyaida~ said...

to nizza-abira..
okey nti sy link awk jgk tau..
aah tol kata awk tu..
kita kena kuat menghadapi org2 around kita ni..