Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Saturday, June 14, 2008

~ rindu saat itu ~

masa tgh check something kt pendrive..tetiba mata terpaku kat 1 folder ni..picca zaman aku blajar dulu2..rindunyer aku saat2 itu..rindunyer kt ma frenz yg giler2..kapla sempoi ahh..pic kat atas tuh rasanya time kitaorg cari bahan tuk assingment DTP..ha kauuu sempat lg bergambar tuh..kerja lak xsiap..kuakuakua..
pic ni lak lecturer aku, prof dr adnan yg capturekan..konon nk give example tuk kitaorg ler tuk teknik framing..aku lak yg disuhnyer jd model..hikhik..tah paper jer..pstt..jgn xtau lastly pic ni jgk ler aku muatkan lam assingment aku..wakakaa...tp dr adnan xpasan pun..seb baek ler..klu tak maunyer kena tolak mark..hahaha...noty kan.. ni lak aku ngn bdk melaka..dia pun ieda jgk..ct faridah..hehhe..dia ni klu kita xkenal dia mang akn kata sombong giler lah..tp bila dh kenal..baik hati bdk ni..leh ketawa pecah2 prut lg bila ngn dia ni..aku slalu jgk g lepak2 kt blk dia klu borink2..perabiskan apa jer yg ada dlm blk dia..kihs..bes tau kwn ngn dia..selain tu leh jgk citer itu cerita ini ngn dia sbb dia xkisah..slalu jgk kitaorg share problem n happinest each other..rindu sgt kat ko beb..yg kt bwh tu lak aku ngn wiwis...heheh..namanye wiyah sesaja jer pgl wiwis kt sini.jgn marah yer frenz..wiwis ni sebenarnya 1 skolah menengah ngn aku dulu..xsanka nk dpt 1 universiti gak..aku ngn wiwis ni mang kamceng giler since 1st yrs kt usm until now..tp skang ni jrg jmpa sbb masg2 dok jauhkan..bz ngn keje msg2..tp kami slalu jgk contek2..rasa mcm kembar la plak mn jer mesti bersama..bila besama ngn dia leh ckap mcm2 benda tanpa rasa segan dan silu...wakaka..leh kutuk sana kutuk sini..hahaha..sgt2 noty..wiwis u are a wonderful frenz dat i ever had..yg sgt2 memahami diriku ini..love u dear n miss u a lots..i miss our memory together..miss ur smile..miss ur laugh..miss ur talkative...hehehe...miss ur noty n miss all about u..huhu...
ni masa kitaorg g wat asignment jgk kt Gurney Drive..hahaha..sgh beskan slalu dpt outing sama2 begini..tgk tu..ada jer muka aku bile begambar..wakaka..giler glomour gitu.. inilah budak2 mass communication yg happening beidge 2002/2005
Ogos 2006: sblm masuk hall

3 Bisikan Asmara (::

applepie said...

campus life mmg da besh arr.. :)

EPITAPH81 said...

syida... aku pun rindu ngan usm, aku rindu BK, aku rindu bebudak J yang bengong! ahah!

~ayusyaida~ said...

epit..yupzz..rindu suma about usm..
especially bdk2 J yg bengong yg suka wat org gelak2 pecah peyut..hehehe..