Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Saturday, May 24, 2008

~exhausted~

Antara bahan rujukan utk Mtest
Semalam, last day study tuk mtest..huhu...penatnyer rasa..aku mang besungguh2 tuk mtest ni sbb bagi aku susah ler nk lepas mtest...apapun aku dh berusaha so bertawakal jelah pada Allah swt... klu ada rezki xkemana..tol tak...harap2 tahun ni nasib menyebelahi aku..aku mang minat sgt nk jd pendidik...harap impian kali ni tercapai la yer...;p Pagi ni plak awal2 lg dh bangun...sbb arini mtest...xnak la telewat bangun tp mang ngantok giler la sbb semalam tdo lewat...dok study ler...huhu...abg antarkan aku g SMK Dato Hj Ahmad

Dah ready utk g Mtest;p

Mtest start jam 9am tp sengaja kuar awal..Dalam jam 7.45am dh kuar dah..bukan sbb xsabar nk jawab soklan dia okeyy...hehehehe...sebenarnya aku ngn abg xtau kat mn sekolah tu...so kitaoran decide kuar awal takut tesesat lak nti kan...klu kuar lewat nti sesat lg kelam kabut jdnya..ermmm.. Untuk sampai ke sana aku hanya ikut panduan daripada officemates jew...nasib bek xsesat..hihihi...sampai sana lbh kurang 8.15am..org dh ramai dh pun..pas besalaman ngn abg trus nek ke tinkat 1 bangunan sekolah tu, g cek nama kat depan pintu.....pas2 cek nama trus signature kt tepi nama tuh.... 9am kami suma diarahkan masuk dlm kelas.....tingat lak zaman muda mudi masa blajar kat sek menengah dulu..kihkih...sungguh indah zaman tuh... soklam mtest ni ada 5 bahagian..1st skali kena jawab bahagian Sahsiah Guru..135 soklan 30min..walaweyy...trus trang ckplah, bhgian ni ieda xsempat nk jwb dlm 10 soklan mcm tu la..hukhukk...apalagi men redah jelarr...lam hati tuhan je yg tau apa aku rasa masa tuh...pastu bahgian ke2 soklan analatikal yg berkaitan ngn logikal....pening lalat jgk la, tp alhamdulillah yg ni sempat jawab semua soklan die...bhgian ke3 soklan verbal, boleh tahan jgk soklannyer, bhgian 4 matematik n last skali english....ermm berhempas pulas gak aku mencari jawapan yg terbaik...ngehngeh:)) Mtest abis lam jam 12pm mcm tuh... abg awal2 lg tgu aku kat bwah tuh...sian dia...xperlah biar dia lak tgu aku slalunya asyik aku je tgu dia lelama..hahha..jgn marah abg..aku ckp kat dia mukin abis lam jam 11.30 mn tau jam 12 baru abis...hehhee...soryyy abg...pastu trus lik umah... kali ni aku xder lah meletakkan harapan yg begitu tinggi tuk mtest..entah ler....klu rezki aku kali ni aku terima ngn penuh kesyukuran if not...i try agains...never give up beb! Arini mang letey giler la ditambah ngn ngantuk sama...sgt2 penat...sobsob..sampai je umah trus masak tuk abg lagi...baikkan aku..hahhaa..settle suma memasak, pelagi cari bantal ler pulak...pastu mau ingat ler ptg baru aku mangun...akekeke....bangun je dari tido perut yg kusayangi mula la berkeroncong minta di isi..aku mang begini if ngantuk sgt aku sanggup tido lg dr makan..wakaka...nikmat tuh...huks...okey ler that's all 4 2day....jmpa lg...;p

0 Bisikan Asmara (::