Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Thursday, May 22, 2008

~K.A.W.A.N~

Jap tadi aku bersms dgn seorg teman lama...xder la rapat sgt ngn dia..xcely dia muda 2thn dr aku..kenal sbb 1 school..aku ler yg mulakan sms..sajer jer nk wish congrats kat dia sbb dengar2 dia baru melahirkan bb..aku pun turut happy untuk dia coz dia dh lama sgt nk timang ank sediri...after 4years married, lastly berhasil juga...beskan.. tp the truthly, bb tu bukan ank dia...ank ankat dia..sesuka ati je dia tipu enh..hangin je 1 bdn..;(( geramm ler...kan per, xsalahkan klu dia story yg betul kan..xdernyer aku nk kata pape..aku kan baikk...;p..hiks.. lgpun klu kita membela nak ankat ni besar pahalanyer..xkanler aku sebodoh itu nk mengata dia.. ermm tuler manusia..rambut je 1 kaler tp hati lain2kan..(tp skunk ni dh mcm2 kaler dh ada ijau,biru,merah,oren, wakaka;p... persoalannyer mesti korang tertanya2 kan how i know she is lying at me...alkisahnya begini...aku tya dia mcm mn dia akhirnya berjaya dpt bb..nak tau jugakan sbb aku pun lom ada bb lg..jd nk jgk petua dr dia..kot ler dia ada pegi brubat kat mana2..lehla aku try..sape tahukan berkat usaha kita yg xnah putus nie...Allah kurniakan juga 1 hari nti...tp dia cm cuba elak jer topik tu..xper lah aku teruskan sms dgn dia lg.. aku tya dia kat mn skang ni...dia ckp dia kt kg dlm pantang 14hari dah..tya lg dpt bb per..boy katanya..ok...pastu tya dia brubat kat mana2 ker...tp dia xjawab soalan tue sebaliknyer dia tya akublk dari mana tau dia ade bb..huh...aku abaikan soklan dia jgk n trus tya dia soalan yg sama...still not answer my question yet..teman aku ni tya samada aku n my hb dh g check dr lom? cara dia tu cm konon2 kami nie bermasalah..pastu siap suh aku gunakan produk apa tah...ok fine sbb beri cdgn...aku hargai...pastu aku tya dia "ko gunakan produk tu ker smapai berhasil ni..klu yer akupun nk try guna jgk"...apasalahnyer mencuba klu dah ada contoh terbaik kt depan mata kita kan... ni jawapan dia.."klu ko nk tau, dh mcm2 ubat dh aku mkn..traditional, moden semua aku cuba tp xjalan jgk...lastly aku amik ank ankat ler, hehehe"...oppsss....ank ankat..aku tertya2 jgk adakah after dia amik ank ankat baru dia dikurniakan bb atau bb tu ank ankat dia..aku pun ckp kt dia baguslah leh buat kebaikan jgk kan..pas amik ank ankat trus ko dpt bb..okletu...alhamdulillahkan..aah dia ckp..conclusionnyer kat sini mang dia tipukan..mula tu ckp kat dia kg dlm pantang 14hari then dia ckp dia amik ankat lak...mcm mn tu... kebetulan Allah nk tunjuk kebenaran, kwn aku yg tinggal dekat ngn umah dia sms..sj jer bertya kabar...dah lama xjumpakan..aku pun tertya le kwn aku ni pasal si dia tu..eceyy tertya konon..mang nk tya pun..kihkih..kwn aku gtau yg bb tu lah ank ankat dia...waakenabebb...ko tipu aku....mang geram giler le kat dia..aku cukup pantang tok nenek ler klu org tipu nie..tah rasa cmna tah xtau nk ckp ler....hukhuk...yg pastinyer geram amat kt dia..huhu...xbaikkan geram kt org..:(( Mukin dia rasa rendah diri kot nk ngaku yg bb tu ank ankat dia...ermm tp plzzz ler xyah ler nk tipu2kan...kita suma dikurniakan akal fikiran yg waras..kita mampu fikirkan mn yg betul mn yg takkan..ermm entah ler..huhu

0 Bisikan Asmara (::