Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Friday, August 26, 2011

Mula-mula Sedih..Lepas tu Happy:)

Assalammualikum w.b.t


Pagi tadi dapat mesej dari adikku si siti di FB..Dia bagitau pasal Amanie..Sedihnyer fikir-fikir balik. Mesti Amanie pun rindu jugakkan kat mama dan papa. Cuma Amanie tak tahu nak bagitau sapa-sapa ja. Kesian anak mama ni. Terus takde mood dah mama ni. Nak wat keja pun tak semangat.huhu.. Rindunya mama kat Amanie.huhuhu..Dapat tau ja pasal Amanie, terus mama call maktok. Maktok kata munkin Amanie tingat kat mama dan papa. Sebab bila ada keta lalu ja depan umah mesti Amanie pulun p kat pintu sambil dok jengok-jengok.. Ya allah... kesiannyer Amanie. amanie rindu mama dan papa eh!!! mama dan papa pun rindu Amanie sangat-sangat tauu....huhuhu..

Lepas tu mak aku cakap dia nak mai penang. nanti balik kampung sekali dengan kami isnin nanti. terus aku macam happy-happy dah. Mak kata nanti dulu mak tya ayah. kalau ayah ok, mak mai ler..Aku pun tertunggu-tunggu la. mak jadi ke tak mai ni. Tiba-tiba adik aku yang bongsu si jiha call, dia bagitau mak jadi mai. Mak mai sekali ngan adikku Jiha dan sepupu aku Shira. Depa mai dengan bas..Nanti aku ngan abang p amik depa kat Butterworth nuuu..Tak sabar nak tunggu depa suma sampai. Aku dah suka dah ni..amanie sabar yer sayang nanti kita jumpa.. love u sayang. Mak, ceq sayang mak juga lah.. mak faham apa yang ceq dan Amanie rasa. Tima kasih mak..


aku yg rindu-rinduan



1 Bisikan Asmara (::

MommyAgharr said...

tu laa Syaida.. x tahan laa kite ni dok bjauhan ngan ank kan..itu lah yg dnamakan pngorbanan ibu..pasni x brenggang laa ngan mama & papa dia..hehe