Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Wednesday, July 27, 2011

GOOD NEWS!!!

Assalammualaikum w.b.t

Guess what guys???haha..Last week kami dpt good newsss..stlh hampir 2 bln ++ menunggu loan approve finally approve jugakkk...! And supprise kami dapat corner lot. Alhamdulillah..tak sangka ada juga rezeki buat kami. Maybe rezeki Amanie kot..Happy sangat-sangat. Terima kasih kepada semua pihak yang terlibat.. alhamdulillah impian utk memiliki rumah sendiri smakin termakbul..hehe.Tau-tau ja result tu terus automaticly otak pikir nk bt konsep ape utk rumah baru kami..Berfikir dengan ligat...hehehe!actually dah ade konsep tp confius la sbb byk sgt choice..adoiiiyaiii..so, next week 1 August nanti abang akan ke KL utk sign segala wuteva aggrement yg memerlukan signnyer...Abg p sorang je sebab bajet kurang kot utk aku ikut besama..Lagipun aku kena simpan cuti utk hari raya nanti..huhuhu...Tapiiii kan,,,aku terasa macam nak ikut jugak..huhu...


Lebih kurang gini la design rumah kami nanti :)
tak sangka sgt nak dapat lot ni..alhamdulillah...
mama & Amanie, ketika melawat tapak projek..hahaha

3 Bisikan Asmara (::

Reflisia said...

Alhamdulillah...best kan bila dapat miliki umah sendiri ni..beli umah kat mana Ida, sampai kene ke KL ni? ke beli kat KL?

alyyani said...

CANTIK RUMAH. KAT KAWASAN MANA TUH? CORNER LOT PULAK TU. BOLE BUAT PLAY GROUND AMANI LA NANTI :)

syaida said...

masz: alhamdulillah..best sgt..cm mimpi pun ada..hehhe..beli kt sp kedah je..tp loan under comp hb tupasal kena ke HQ diorg..huhu..jauh kan..tp xpe yg penting berbaloi2..:)


alyyani: rumah biasa2 ja..kt kaw sg petani, kedah..dok plan gtu jgk nk buat playground kt amanie..hehhe..mesti dia suka