Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Monday, July 18, 2011

Amanie Driving..

Assalammualaikum w.b.t

Yuppp,,, Semalam Amanie driving uols..Betol aku tak tipu..hihihi..Amanie driving kat dalam Giant ja pun..Ala naik kereta control 5 minit, RM3...Mula-mula nak bagi naik tu cam was-was jugak risau kot-kot Amanie wat perangai comey tak mau duduk dalam kereta tu. Rupanya dia excited kemain duduk dalam tu..Yang bestnye bila nampak mama ja terus dok beralih tengok-tengok mama kat belakang..Nak bagitau mama best ehh dok dalam tu..Bila orang pegang dia, mula la dok jerit-jerit tak puas hati..anak mama memang suka menjerit mehh..huhuhu...Lepas main-main, kami relax-relax sambil makan-makan. Amanie makan kentang goreng ja..Pulun lak tu makan..Penat driving kot..hahaha...
Ok, sayang nanti kita ajak papa p main-main lagi kat sana eh..



Sekian...

0 Bisikan Asmara (::