Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Tuesday, April 20, 2010

28weeks = 7 month

Cepat betol kan masa berjalan.skang ni aku dh pun mencecah 28weeks. tinggal lagi 2 bulan je nak jumpa sama baby mama nih. Macam2 perasaan dah ada ni. Tak sabar, hapy, takut, nerves macam2 perasaan la dok bermain2 kt minda nih. Sampai skang aku ngan abang lom tau ape gender baby kami. masa scan 6month aritue xnampak pun. Baby cam malu2 plak nak tunjuk gender dia kat mama ngan papa eh. Apapun mama ngan papa xkisah sgt pasal gender baby ni. Kami terima seadanya. Yg penting baby sihat akal fikirannya dan sihat juga sifatnya. Insyaallah. mama ngan papa sayang baby ribu2 lemon tau. Next week ada check up lagi. Rasanya mesti kena inject for 2nd time. huhu.. Ramai cakap perut aku xbesar sangat. mungkin preggy anak 1st macam ni kot. perut xbapa nampak. Apa yang aku perasaan skang nih, aku selalu sakit pinggang. Aduyaiii seksa gak. Memalam nak tdo susah sgt. Kaki krem?? Alhamdulillah la x jadi sangat kat aku. Sepanjang tempoh preggy ni hanya 2 kali je ia menyerang aku. Apapun, aku bersyukur sangat sebab sentiasa diberi kesihatan yg baik dari awal preggy hingga kini. Alhamdulillah diberi peluang merasa nikmat mengandung ni. Suka sangat walau kadangkala menguji kesabaran mental jugak. Harap suma berjalan dengan lancar & selamat hingga bersalin nanti. Baby sayang..mama tak sabar tol nak jumpa baby=)

0 Bisikan Asmara (::