Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Monday, October 20, 2008

alhamdulillah..syukur sgt2:P

td tgh asyik dok wat keje tiba2 hs aku berbunyi..tgk no kt screen hs xda nama pmilik..makanya sah2 bukan kawan aku kan..aku pun jawab la..bila org ditalian perkenalkan diri mr chok..hati dh berdebar2..kenapa yer? kerana dialah yg interview aku masa kt syntec aritu..dan dia gtau yg aku dh berjaya dlm permohonan aku tuh..makanya aku tersgt lah suka...tiada kata2 yg dpt huraikan my feeling masa tuh..hya DIA je yg tau..Alhamdulillah Syukur sgt2..kan pe suka sgt dpt keje kt situ, kat situ byk benefit yg akn aku dpt nti..lgpun salary yg company tu kasi kt aku lbh bagus dr tmpt skang..so dh tentu2 lah aku trima kan offer yg lbh baik..ye takk? peluang dh ada depan mata xkan aku nk refuse lak kan..tp..tp...dlm hati aku ni, wlupun suka sgt dpt offer kt situ, aku still jgk sad nk tglkan company(sonic) ni..ye aar kan..aku dh lama keje kt sonic..dh 2 thn lbh tu..after graduated je aku trus dpt offer kt sonic ni sampai la skang ni..apapun aku appreciate sgt kt staff2 sonic yg byk bantu aku slama aku kt situ..tq jgk kt bos sbb bg aku chance tuk berkhidmat tuk sonic..sekurang2nya aku dpt kutip xperience..itu ptg bg aku..sedihnya...nti xdpt lg nk layan ym sama kakcik,frz,mzznana,coklat, nizza..dan kwn2 yg lain..huhuhu...:(( tp xpe mukin pasni aku akn psg tenet kt umh..teman2 harus tguuuuu yeahh...kihkih..skang ni aku dlm proses pujuk mujuk abg ni pasal nk pasang tenet..ermm mukin sok last day aku kt sonic..

1 Bisikan Asmara (::

~ mzznana ~ said...

cograt ieda.....tahniah tahniah...
rezeki tuuu.....harus trima..
hehehe