Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Wednesday, February 11, 2009

Update...Update..;p

salam..Aduyaii...dah lama sgt rasanya blog aku nih bersawang na..Sejak keja kat tmpat baru skang ni aku sgt2 lah bz..sampaikan xsempat nk update mypage...huhu..so skang ni tgh ada masa kan..jd aku decide nk citer la apa yg patut..semalam aku ada appointment dgn Dr Rosnah..nak amik darah..nervous jgk la sbb aku ni mang takut la klu bab2 nk cucuk ni..huhu..blk ja dr keje aku kemas2 umh sket..then tgk tv...hehehe..mlm ni ajak papa mkn kt luar je..(opss...skang pgilan manja2 aku n my hb dh 2kar...skang hb nk aku pgl dia pa n aku dia pgl ma);p kuakuakua..mcm2 kan suami aku sorg ni..agak malu jgk awal tu sbb kami lom pun ada bb lg..tp bila dh lama guna pgln tu rasa okey je..ok lah jam 8pm mcm tu kami pun geraklah ke klinik Dr Rosnah..xramai org hari ni..kejap je aku dh kena pgl msuk blk rawatan..juz amik drh lps tu dh leh blk..Dr tell me yg the result mukin next monday tau..then kami pun gerak la plak jln2 cari mkn..perut pun bunyi2 dah..lepas mkn trus g Queensbay..sj lepak2 isi masa terluang...ermm...kul 11pm ajak pa blk sbb dh ngntuk...

0 Bisikan Asmara (::