Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Saturday, October 18, 2008

Interview??

arini awal2 pg dh mangun..trus g mandi,siap2,mekup suma..tgk abg msh lg asyik dbuai mimpi yg tah indah tah x kan..kihkih..mukin ngantuk tuh sbb semalam abg blk agak lewat..wat preparation tuk Majlis Hari Raya Bersama Keluarga Markas Div Arti..arini aar majlis tuh tp aku xdpt p lar sbbnyer aku keje di hari sabtu jgk yer..aku kejutkan abg..arini aku ada interview dekat Syntec System Solution(company recycle bahan2 terjadual)..abg gtau semlm yg dia nk antarkan aku..selalunya gitu la klu abg xkeje kan..dia sdiri yg nk antarkan aku g keje..aku dhpun gtau bos aku awal2 lg yg aku masuk keje lewat sket arini..n dpt approval tu yg cargas g interview tuh..xsusahpun nk cari kilang ni dan amat aku suka ianya dekat sgt ngn umh aku beb! berbanding tempat keje aku skang ni kan..aku tgk environment keje kt situ jgk cm okey jer..sampai je sanakan diorg suh aku duduk kt sudut information n fill up form..bedebar2 jgk ni..isau mau tya apakan..dok pujuk diri relax..huhu..takut jgk..tau tak sbnrnya xda la gempak sgt pun soklan dia tuk aku..juz simple2 je..suh aku citer serba sket keje aku skang ni n promotekan akunya +ve attitude...wahhh gitu..pe lg dh dia suh aku pomote,promote je aar kan..tp xda lah melampau sgt..hope ada la rezki aku kt company ni lak...insyallah..ermm aku serba salah jgk..keje skang pun ok..xde pressure sgt..amat2 relax..tp tu aar rasa mcm xberkembang lak otak aku ni kan dsbbkan terlalu sgt relax...asyik wat menda yg sama je..klu leh tu mau juga cuba sesuatu yg baru yg lbh mencabar..mau tambah xperience..dh lama dh tingin nk tukar keje nih..so skang dh ada peluang rembat je arr kan;p..settle je interview aku pun gtau la akk yg rekemen kan aku tuh..wah rekemen tuh..xcely akk tu jiran aku..n dia nk resign ujung bln ni,makanya dia rekemenkan lah aku tuk gantikan post dia tuh..tq akk..very2 appreciate..pas 2 aku ngn abg pun cargas la plak ke tempat keje aku..tiap2 ari sabtu la ari yg plg2 bosan skali kat ofis aku ni..sbb xbyk keje n xda customer pun yg dtg..huhu..rasa mau tdo je..dh la sejuk sedap aar tuk mmbutakan diri kan..kihkih..itu sj la en3 kali ni..dh kering idea..wakakaka...;p

1 Bisikan Asmara (::

Anonymous said...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!