Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Tuesday, March 04, 2014

Saja-saja Nak Cerita

Minggu lepas kami sekeluarga balik kampung.Dah lama tak balik kampung jadi perasaan teruja tu memang ada la kan..Rindu betul kat kampung dan keluarga.

Semasa di kampung bawa anak2 dan adik2 jalan2 kt Alor Setar.Ya Allah..betahun dah aku tak pegi sana..CT plaza,pekan Rabu..Semakin sibuk naa Bandaraya Alor Setar..Abang turunkan kami iaitu aku,anak2 dan 2 orang adik perempuanku kat pekan rabu.kemudian abg dgn adik lelakiku pegi ke kedai kereta..sebelum kami shoping dan lebihnya kepada window shopping.kehkeh..kami menjamu selera dulu kat pekan rabu..

selepas perut kenyang kami ke ct plaza.Alamakk susu Arissa telupa nak ambil tadi..Arissa dah start meragam kerana mata dah mengantuk.huhu...jadi cepat2 kami cari barang yg adik kecikku perlu beli.rushing sket sebabnya adikku yg kecik tu nk kena balik asrama pula nanti pukul 4pm..lepas settle shopping trus call abg pick up kami.itu saja nak cerita.hihihi...

semasa dlm keta..arissa trus tido dgn nyenyaknya..kesian ank mama letih..kakak amanie pun tido juga..




0 Bisikan Asmara (::