Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Friday, February 21, 2014

Pertama kali

Assalammualikum w.b.t



Tak kira,nak juga tempek hal ni kat sini..hahaha..Sebenarnya blog kisahsyaida ni wujud start tahun 2008.Asalnya dicipta hanya sekadar suka-suka dan mengisi rasa kesepian dalam diri waktu itu.Maklumlah ketika itu si penulis hanya hidup berdua sahaja bersama sang suami tanpa kehadiran sang puteri.hihihi..Ya allah..tak sangka sudah 6tahun rupanya blig kisahsyaida ni.



Dan buat pertama kalinya selama 6 tahun berblogging sang penulis telah mendapat,nak cakap apa ye tips boleh kot ye.hahaha..tip dari nuffnang..kehkehkeh...Tah apa-apa ye..6 tahun baru ku dapat merasa duit nuffnang..Itupun nak cerita kannn.Blogger lain yang dah berkali-kali dapat tak kecoh pun kannn...hahaha...Tak kisah la kan janji aii dah dapat walaupun bukan ribu riban macam blogger yg famous amos dapat.Namun aii tetap bersyukur uols


posted from Bloggeroid

2 Bisikan Asmara (::

asha hana said...

seronoknya. hana banyak cpuv tp tak boleh cash out lg sedh tak? haha thnx akak follow hana :)

IedaSyaida said...

yeker hana.akk punx sangka yg boleh cash out..tp betahun nk cash out pun.kumpul sikit.hahhaa..