Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Sunday, July 06, 2014

Salam Ramadhan

Assalammualaikum...

Masih belum terlambat untuk sayaT mengucapkan salam ramadhan untuk semua.Alhamdulillah masih sempat kita merasai ramadhan tahun ini.Syukur padamu Ya Allah..

Sudah 2 bulan saya menjadi surirumah sepenuh masa.Alhamdulillah mampu tersenyum bahagia membesarkan anak sendiri.Memang ini yang diimpikan untuk sekian lama.Tak perlu lagi risau untuk tinggalkan anak dengan pengasuh.Tak perlu lagi sakit hati dengan kerenah pengasuh.Alhamdulillah...

oh ya..walaupun saya jarang2 update hal bisnes kat blog ni..tapi bisnes tetap jalan macam biasa ye sayang2 semua.saya banyak update hal bisnes di fb(ieda syakir)/ page fb(a'niessa beautee) & instagram(syaida02).Sudi2 lah follow saya kat sana ye.hihi

List produk Dijual(All ready stock)
k colly RM120s/RM125ss
Argan oil serum na beauty RM70s/RM75ss
Ibu putih collogen drink RM70s/RM75ss
Wonderglow gold lama RM100s/RM105ss
Emilay whitening RM40s/RM45ss
Belyvya RM80s/RM85ss
Radiance signature RM150s/RM155ss
Zofea Rm15os/RM155ss
Royal Slim Lishou magic RM80s/Rm85ss

Harga termasuk kos pos laju

Jika ada produk yg sayang2 suma inginkan tp takde kat senarai di atas.syg2 boleh terus sms/wassap saya 0175267164..kadang2 ada je barang tp tak tersenarai.maklumlah saya update blog ni pun dlm keadaan yg pantas utk mgelakkan heroin2 saya menganggu.hihi..


posted from Bloggeroid

0 Bisikan Asmara (::