Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Wednesday, December 18, 2013

Happy Bila Anak-Anak Happy

Assalammualaikum w.b.t

Lamakan x update blog..hihi...Tetiba rindu nak berbloging lak.Terus capai fon dan mula la jari dok toktaptoktap menaip apa saja yang nak dicerita..

Bila dah jadi mak-mak ni semua keutamaan jatuh kepada anak-anak.Alkisah dah lama x bawa anak-anak keluar jalan.Cerita inipun dah lama tapi nak jugak cerita balik.Maklumlah mood rajin dok menguasai jiwa raga ni.Hahaha..

Jadinya,satu malam tu ajak husband bawa anak-anak p jalan kat Quensbay.Mereka punyala happy exspecially kakak Amanie la.Adik Arissa tak berapa nak pandai lagi nak mempamerkan reaksi happy tu tapi macam teruja la jugak.huhu..kebetulan kat quensbay malam tu ada funfair terus bawa anak-anak masuk.Beli token dan bagilah kakak Amanie main mainan yang sesuai untuk budak-bydak la kan..Bukan main seronok lagi dia.Happy mama dapat buat anak-anak gembira..

Ermm pesta penang pun lom p lagi ni..esok husband dah gaji boleh la slow talk ye dakkk..ekeke...Ni nak kongsi sket moment kat fun fair aritu..Layannnnn












posted from Bloggeroid

0 Bisikan Asmara (::