Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Wednesday, March 30, 2011

Taman Perbandaran Pulau Pinang 27/03/11

Assalammualaikum w.b.t

Lama rasaya menyepikan diri dari dunia blog. Ada banyak benda nak cerita tapi mood plak tak menentu. Asyik malas ja nak bercerita.huhu..Ni nak cerita pasal last weekend, Selalunya weekend kitaorang akan balik kampung. Biasa la maktok ngan wan asyik la bertanya balik kampung ke tak minggu ni. Teringat kat Amanie.. Aduyaii sekarang ni asyik la dok teringat kat cucu ja..kat anak dah tak teringat dah.

Ahad lepas, kitaorang pergi beriadah kat Taman perbandaran. Saja ja bawak Amanie keluar jalan-jalan. Kesian Amanie tak pegi mana2. Kat situ ada kolam. Jadi ni fisrt time la Amanie main air kolam yer.. Mula-mula nak bawa pegi Batu Feringgi, tapi keadaan cuaca tak berapa nak clear cancel la. Kan apa, situ kan pantai takut la..Teringat kat Jepun nuu..ngeriiii

Tak sangka pulak Amanie suka main air kolam tu. happy ja dia. Amanie dengan air memang suka. Kat rumah dok mandi pun tak penah lagi la mama dengar dia menangis. Suka mama tengok anak mama happy. Sengih manjang sepanjang main air ngan papa. Yang kelakarnya, bila papa bagi Amanie dekat mama dia tak nak, dia nak ke kolam tu lagi.Ermm...Time balik pun dok toleh-toleh ke kolam lagi ye sayang. Nanti-nanti free kita pegi Batu Feringgi plak ok sayang..Jom usha foto:)



0 Bisikan Asmara (::