Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Friday, September 18, 2009

Angpau Raya ;p

ptg semalam after lik keja, aku ngn abg g ronda2 cari baju melayu kat abg.abg jemput aku kat ofis..aku ni sebulan dh jadi mem besor..hahhaha..start pose aritu la, tah yah drive, xyah fening2 dok tecongok bejam2 klu jln jammed.sbb abg dengan sukarelanya menawarkan diri untuk hantar & jemput aku blk dr ofis..baguss tuh..bukan apa, bln2 pose abg xdak sport ptg2 so dia free ptg2. sbb tu la dia xkisah nk antar ngn jemput aku blk.kekdahnyaaa... sblm kitaorg beronggeng sakan ptg tuh, abg awal2 lagi dh call nurul ikan bakar tuk reverse meja..kitaorg berbuka kat luar pekena ikan bakar.rasa teringin plak kan tu yg rekemen kat abg tuh..abg approve jew..;p tehehhee.. erm berbalik kepada title asal yew..masa tgh2 asyik beronggeng tuh, aku dpt sms dr manager aku..dia ckap sok (arini la) company akan masukkan angpau raya kt dlm account aku..wahhh bessnye...xsanka lak nk dpt..ngt kan xdpt dh...alhamdulillah..banyak jgk dpt..ngatkan seratus dua jew... itu je citer aku..ngat nk tempek sms yg mr Liew kasi tuh..tp mls lak aku nk transfer..huhu..

0 Bisikan Asmara (::