Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Sunday, June 14, 2009

uhuuu...rindunya

rindunya kt belog nih..agak lama xhupdet eh..biasa la virus kebizian & kemalasan telah menyerang diriku..wahahhaa..xde apa pun yg bess.ni sesaja je nk hupdate kasi entry banyak..kuikui..petang semalam after keja, aku ngn abg g kenduri kawan abg kat nibong tebal..area sg acheh..ada lagi 2 org kawan abg ikut skali..diorang xbawa wife pun..aduyaii den sorg la pompuan nmpak gayanya..ngatkan diorang bawa wife masing2..tp xpe ada den kisah...hihi..kitaorang sampai dh petang dh..yelorr dh gerak ke sana pun dh lewat kan..sampai di sana org pun dh kurang dh pun..lagi bagus kan, xyah nk segan2 mencekiknyew..huahuahua..kami suma pun menjamu la selera memandangkan masing2 blom mkn papepun lg makanya masing2 menjamah makanan dgn penuh berselera skali ;p

gambar bersama pengantin xde yew disebabkan kamera tertinggal kt keta..makanya aku malas nk g amik..ishhh malas tol aku nih..agak lama kami di situ..aku ngat masa nk blik nti nk jgk singgah di umah rakan myspace ku si fairuz..alang2 umahnya dekat2 situ jgk, dan aku pun duk area tu je ngt nk singgah la jumpa dia..kami berdua dh kenal lama tru myspace tp lom berkesempatan nk jumpa kan.
makanya aku cuba la amik peluang yg ada nih..tp nk djadikan cerita si fairuz ni lak ada kt umh mertuanya..huhu..xde kesempatan jgk la nmpak gayanya..slalu je mcm tuh..
klu si firuz ni dtg ke penang, aku lak yg balik kg..mcm xde jodoh jer..xper la firuz mungkin len kali yerk..disebabkan firuz xde kat umah, aku ngn abg decide trus balik je lah..lgpun badan mcm letih sgt nih..sampai je kt umah, tukar2 baju trus tdo kejap..ngntok lak..abg pun sama tdo jugak..hehhehe..malam tu aku goreng nasi jew..goreng ayam sket..malas mau masak kebagai..abg ok jeew..suma dia belasah..senanng wife dia ni nk membelanya..muahahhaha..
gambar ini tiada kene mengena dengan entry di atas;p

2 Bisikan Asmara (::

azryna abdul said...

ni gmba bila?nmpk tembam ;p

leadleedeea said...

baru hapdet...ke mana menghilang yek? hehe