Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Thursday, February 05, 2015

Saya Guna Serum Vitamin C :)

Assalammualaikum...

Ramai sahabat bertanya saya guna skincare apa..sebenarnya kan saya ni jenis yg suka try and error..Saya pernah pakai skincare Adha, wonderglow pun pernah.Tapi dah lama saya stop skincare berkenaan.Bukan x bagus tau..tapi faham2 ja lah.Saya ni cepat juga terpengaruh ngn produk2.Tak tahan tengok testimoni yg meletup2 trus tingin nak cuba dan rasa sendiri kehebatannya..hihi..Jangan ikut perangai saya tau...hahaha

Eh eh..intro macam x berkaitan dgn tajuk pun.Haihhh..okay2 ni nak cerita pasal serum..Sahabat semua pakai serum tak?

Saya nak cerita pengalaman saya pakai Serum Vitamin C NN Beauty(SVC)...Kulit saya takde masalah sangat.Macam jerawat parking seketul 2 tu bukanlah masalah besar sangatkan.hihi..kulit saya jenis kombinasi..Tak kering sangat tak berminyak sangat..Tapi kalau cuaca panas sangat nampak macam kering ja.Tak cantik.Jadi saya cuba SVC..memang terbaikk laaa...kulit terasa lembap2.Takde lagi kesat2..

Kalau jerawat parking kat pipi ke,cepat2 sapu

SVC dan seriusly keesokkan hari jerawat tu akan kecut.Bila sapu lama2 parut2 pun makin pudar.Haaa 1 lagi kalau pakai serum sebelum make up...ya allah make up tu nampak smooth, glowing dan flawless.Make up pun tahan lama.Bukan nak sensasikan cerita utk lariskan produk yg saya jual ye..Tapi ini apa yg saya alami selepas menggunakan SVC..

Sahabat dan customer yang pernah berurusan dgn saya tahu saya macam mana. Saya hanya jual produk yg berkualiti 'tiptop'...yg mana mampu memberi manfaat kepada orang lain.yang mampu menyelesaikan masalah orang lain. Insya Allah, semuanya dengan izin darinya juga. Saya berniaga kerana Allah. Bila customer happy, memberi satu kepuasan buat saya^_^

Kalau sahabat ingin mencuba Serum Vitamin C boleh sms/wassup 017 5267164(ieda)
Hanya Rm60sem/RM70ss.Free postage ye sayang2;)


0 Bisikan Asmara (::