Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Thursday, June 23, 2011

Wedding Adikku Part 2 - Majlis Sebelah Pengantin Perempuan

Assalammualaikum w.b.t

Sabtu 4 Jun 2011

Bajet good2 ja kan dok buat entry part-part ni.hihihi.. Bukan apa supaya tak serabut mata melihat.. Boleh magrain ooo jika muntahkan segalanya sekaligus..kihkih.. Kalau yang tadi pasal akad nikah, yang ni pulak al kisahnya semasa majlis kat rumah kami pulak..Tarikh ni, punya la banyak kenduri. Tetamu yang datang tu rasanya dah pi pekena nasi minyak dah bapa buah rumah kenduri agaknya..hihihi..Hari ni best sangat sebab dapat jumpa kawan-kawan study dulu-dulu. Nak dijadikan cerita, sama-sama pengantin lelaki sampai dan bersiap sedia nak menjamu selera hujan turun mencurah-curah dengan lebatnya. Seolah-olah turut meraikan..hahaha.. Nasib la pengantin tak basah kuyup yer.. Maunyer hujan turun time berarak, tak lintang pukang pengantin perempuan lari meninggalkan pengantin lelaki..hahaha..Motif takut make up tanggal..haihhh apa yang aku mengarut ni...erm tapi sad la, gambar dengan family aku dan kawan-kawan aku belom siap lagi. Gambar yang aku nak pamerkan ni hasil snap dari kami-kami yang tak bertauliah dan hasil kidnap dari FB adik aku yang kawin ni la.kuikuikui...layan kan ajalah..

Kami yang interprame dulu dan nak jugak glomour...kihkih

My brother yang menyibuk ja








Ni baru gambar pengantin :)



And fovourite picture of the day... :)

                                                         ?????

                                                         ?????

                                                         ?????

                                                         ?????

                                                         ?????


Opppsss terlebih sudahhh..hihihikk
 

0 Bisikan Asmara (::