Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Saturday, September 23, 2017

3 BENDA PALING BEST PASAL DEWYGLOW VITC :

🌸 Testimoni beribu lemon
🌸 Rasa dia sedap , makan Sebijik rasa nak berbijik2
🌸 Period , ibu menyusu , mengandung semua boleh makan , kulit baby pun cantik !

Tak caya cer tengok 👇🏼


posted from Bloggeroid

Salah Satu Punca Tumbuhnya Jerawat

Kalau nak kulit cantik bersih uols wajib ambil tau tentang ni.

👄Penggunaan kosmetik atau makeup👄

Kalau uols selalu makeup, make sure cuci dengan baik bagi bersih2. Kalau tak inilah punca penyebab tumbuhnya jerawat.

Sebab apa? Sebab bila kita cuci tak bersih sisa makeup tu akan buat liang pori tersumbat. Secara tak langsung akan membuatkan muka jadi berminyak dan suka la jerawat tu bermaharajalela kat muka kita.

So, Jangan malas2 cuci muka ye sayang2.

Nak lagi ploless kulit tu gabungkan dengan suppliment DEWYGLOW. Confemm cun melecun kulit uols😍. Tak tipu tau..

Sayang kulit tak?

Nak risik2 DEWYGLOW Whatsapp +60175267164

#dewyglow
#glowingserum

posted from Bloggeroid

🌸DEWYGLOW ORGANIC VITAMIN C🌸3x lebih peloless



✅ RM65 sebotol
✅ 30 biji tahan SEBULAN

💕 Jerawat batu/ pasir
💕 Jeragat
💕 Resdung
💕 Parut
💕 Kulit berminyak
💕 Kulit tak sekata
💕 Mata PANDA
💕 Haid tidak teratur
💕 Hitam ? Nak Putih ?

Semua dalam 1 botol 1 biji !
➖ Sabar & Konsisten bersama DEWYGLOW , kulit cun melecun confem milik uols 💁😍

Nak order👇👇👇
Whatsapp +60175267164

#dewyglow
#takpernahtakcantik
posted from Bloggeroid

Antara Kelebihan DEWYGLOW💗

Banyak sangat sebenarnya kelebihan Dewyglow ni tau uols.

Bukan saja untuk kulit putih gebu je. Tapi secara tak langsung macam2 lagi manfaat yang boleh dapat dari Dewyglow ni.

Ce tengok kat bawah ni👇👇


posted from Bloggeroid

🍃Santapan Minda🍃

Jangan menunggu hari yang terbaik untuk melangkah. Kerana setiap hari sangatlah berharga.

Assalammualaikum gais😃

posted from Bloggeroid

Friday, September 22, 2017

Banjir di Kampungku

Air makin naik kat umah mak ayah kakak.
Semoga dipermudahkan segala urusan mak dan ayah kat kampung😢

Kumohon padamu Ya Allah. Hentikanlah sekejap titis2 hujanmu, kembalikan sinar mentari agar suasana di rumah mak ayahku serta kampungku dalam keadaan sejahtera dan baik2 saja. Aminnn.

Jom bantu Kak Ida aminkan doa ini bersama2!

Dan2 teringat kat mak dan ayah😔





posted from Bloggeroid